Suntor "X-OFF"

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Suntor "X-OFF"

Мнениеот DeMoN » Съб Яну 15, 2005 9:44 pm

Po princip me interesuva specialno cenata na vilkite ot seriqta x-off. Znam 4e suntor prodavat na po-ponosimi ceni ta se piram nqkoj dali slu4aino nqma predstava za ceni. A dali f5 6te ponese dvukoronnata x-off ili pone ednokoronnata. A ima li i informaciq za sistemite na tezi vilki?
PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG PARTYSTARS.BG ..........................................
DeMoN
 
Мнения: 522
Рейтинг: 1700
Регистриран на: Съб Фев 28, 2004 10:36 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот reaper » Нед Яну 16, 2005 1:04 pm

И аз бях попитал преди известно време, но Admin ме светна, че все още няма голяма информация за тези продукти, тъй като за сега са все още проект. Единственото, което се зане е, че и двете са за фрийрайд, с 35мм подпорни тръби, 20мм ос, която се притяга с някакъв лост (ексцентриков, ако не се лъжа), уши за диск по международния стандарт или нещо такова (к'вото се води Boxxer) смекчаването е тип "open bath" с регулация на preload-а посредством пневматична камера. Малката е със 16см ход, а голямата с 18. Поне аз това съм чел. Очаквам с нетърпение двете вилки, защото съм сигурен, че ще са на доста поносима цена (може би 700-800 лв. за голямата, ще видивм) и като качество ще са доста подходящи за по-начинаещи и непритенциозни, а също и за спускачи с ограничен бюджет или на които не им се дават много пари, например само любители. Оакванията ми са като цена да седи някъде между DNM Volcano и Rock Shox Boxxer Race, а като качество - нещо като Race. Поне се надявам да е така.
Follow the Reaper
пишете на кирилица!
reaper
 
Мнения: 277
Рейтинг: 1700
Регистриран на: Нед Окт 17, 2004 1:46 pm
Местоположение: Bulgaria


Назад към Архив

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 41 госта