Какво му трябва на колоездача???

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Какво му трябва на колоездача???

Мнениеот naka76 » Нед Ное 28, 2004 8:23 pm

Какво му трябва на колоездача?!?!?
Малко сняг!
Един слънчев ден!
Двама будали като него:jumpref:!!
И една неизвесна пътека!
И малко паднали дървета!!!:fight:
Най-добре да започна отначало!!
В сряда аз,Митко и Савко (Persenk)решихме да довършим просовутата пътека Бяла черква-Бачково!Тъй като и аз и Митко нямахме сериозно каране от Родопското конче 2,решихме да идем на ход до горе,а Савко реши да ползва услугите на сутришния автобус до х.Здравец!
Тъй като бях нощна смяна трябваше да се тръгне рано и с Митака се бяхме разбрали да се чакаме в 6.45 на баничарницата до тях.Аз подраних,но изглежда и него не го е свртало на едно място и като отидох той вече беше там!Хапнах на бързо и в 6.50 тръгнахме.С еденодушие решихме да катерим през Белащица,от там изкачването било по-равномерно.В селото разбрах че митко не е виждал най-дебелото дърво в България и тъйкато се бяхме разбрали да не си даваме зор пообиколихме за да му го покажа.Чинар с обиколка на стеблото 13.7 м!!От там като се върнахме на пътя вятъра беше решил да ни стежни живота и се насочи да духа срещу нас.И така до Гълабово където спряхме на водопой.Малко след селото когато решихме че се движим супер добре,рейса ни изпревари.Толкова рано не е минавал никога.Насъпихме педалите по сериозно и в 9.00 бяхме на хижата!Малко преди Здравец се появи сняг,появи се и една дълкоопашата красавица с рижа наметка която така бързо пресече пътя че нямахме време за я овековичим.Горе автобуса тъкмо качваше пътниците за надолу!Тъй като от Савко и следа нямаше отидох да питам дали е качвал велосипедист.Още преди да го попитам ми каза че е в барчето.Отидохме и го вдигнахме по тревога.Бъзнахме го че е без калници и в оназ киша горе целия ще стане бубарак.Тъкмо бяхме загрели вобще не беше желателно да спираме.На горе пътя беше заледен!Още тогава разбрах че Хард Драйва на лед не е от най-стабилните гуми.Качихме се безпрепядствено до Бяла черква,като само една сърна ни присече пътя за късмет!Спуснахме безпроблемно пистата която и имаше 8-10 см неутъпкан сняг и тръгнахме за Бачково!Хард Драйва на сняг беше още по-зле!!Снега полепваше по него и се събираше под калника и доста често се налагаше да се чисти за да може да върви.Иначе пътя беше върха,малко сняг,а под сняга пнякога и лед и ето так затънах до над главините:weepn:.Със много порции снимки стигнахме разклона за с.Добралък.Там видяхме едни местни с които си полафихме малко.Също така видяхме и табела с надпис и стрелка към Нареченски бани.Докато се чудих как да се върна тука за да ч пробвам тази пътека,Митко и Савко дойдоха и решихме да се спуснем до там,нали трябва да има разнообразие,а пътеката беше доста многообещаваща.Тръгнахме по нея и имаше подвиквания от рода:
Супер!!
Такива пътеки обичам!
Страшна е!
Пътеката представляваше 20 см чиста площ и доста дървета,храсти и тръни които се преплитаха и трябваше да заобикаляме.След това приятно спускане започна и първото изкачване.Както винаги тогава се сетих че разклона за Добарлък беше над Юговското ханче,а Наречен е на 8 км в обратна посока.Как винаги ми идват тези мисли след като съм се отбил и съм минал 2км надолу??Решихме да продължим така или иначе бяхме на маркирана пътека,на 800 над селото,а и времето беше супер.Пътеката 90% от нея се буташе,като от време на време се спираше или да почистиш гумите от полепналия сняг или за да прескочиш някое паднало дърво или за да го вземеш на рамо защото ти е писнало да го чистиш и буташ.По едно време падналите дървета бяха толкова много и големи че правихме верижно прехвърляне на колелата.Пътеката се губеше на толква места че ако не беше маркировката (която пък беше правена в обратна посока и на спускане не се виждаше)направо се бяхме загубили.По едно време се оплаших че повече Савко няма да иска да кара с нас като видя как караме.Но,на едно от стръмно спускане шумата беше толкова много че от колелата направо се хвърляхме отгоре и има няма имаше 40 см шума.И имено той каза че само за това спускане си заслужаваше бутането до тук.Ясно и той си падал по такива изпълнения:thumb:!!Стигнахме до една барака където решихме да обядваме и докато траеше тази процедура дойде един ловец и ни препорача да хваним синята маркеровка която щяла да ни отведе до Наречен,а не да следваме жълтата която е за Косово.От там стана истинския кеф!Пътека веднъж!!Камани,завойчта,миниятюрни плочници и приличен наклон.Всичко това в такава труднос че и аз си го минах с кев.Долу в Наречен стинахме до заключението,че ако го нямаше това бутане,това щеше да една от най-посещаваните пътеки от нас.Тогава се сетих че ако хваним още първото разклонение от билото което е само на 2 км от ски пистата на Бяла черква и оспеем да ги съберем двете пътеки ще стане супер.Само трябва да се качим и да проверим.
И така каво му трябва на колоездача??:buck::buck:
Аватар
naka76
 
Мнения: 871
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пет Ное 21, 2003 7:04 am
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот screamBoy » Нед Ное 28, 2004 11:04 pm

2ма будали ooo че тука има много повече ве
ей разтръбявайте за такива неща, ще си остарея и няма ко да разкавам на унуките: ми той Наката така, пък после това, а ти дядо ? е, аз четох форуми ...
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy
 
Мнения: 3261
Рейтинг: 1980
Регистриран на: Пон Окт 21, 2002 9:26 pm

Мнениеот did » Пон Ное 29, 2004 11:08 am

Абе screamBoy, то на Наката наистина какво ли му трябва.?.?.?.?.? Каквото и да стане - все му харесва. Ей, на - преди две-три седмици си скъса чисто новите колоездачни обувки от ходене по непроходима с колело пътека, пука гуми, пада, драха го трънаците, а като се върна у тях сън не го хвана, докато не се похвали тука колко добре си бил прекарал. Вчера тръгна да кара без да е спал (след нощна смяна), в Наречен му се разви новата касета на средното движение, дето си я беше купил преди няма и седмица, спука гума така, че чак скъса конците на борда на новия си Максис, падна не знам си колко пъти, подби си каплата, накрая го заболя стомаха и не щя да дойде да пие вино с мен и Савко, а пак тръгна да работи нощнтна смяна и ... днес пак гледам - хвали се, всичко било прекрасно! Явно него трябва гръм да го удари, че да си признае, че нещо нередно му се е случило. Е т'ва е истински оптимист!!! За това и обичам да "карам" с него.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did
 
Мнения: 16523
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Окт 14, 2003 3:00 pm
Местоположение: Пловдив

Мнениеот Persenk » Пон Ное 29, 2004 6:50 pm

:beer: за якото каране!!!
everything is fine
Аватар
Persenk
 
Мнения: 451
Рейтинг: 1765
Регистриран на: Съб Яну 18, 2003 9:56 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот naka76 » Пон Ное 29, 2004 7:43 pm

[quote="did"]
Вчера тръгна да кара без да е спал (след нощна смяна), в Наречен му се разви новата касета на средното движение, дето си я беше купил преди няма и седмица, спука гума така, че чак скъса конците на борда на новия си Максис, падна не знам си колко пъти, подби си каплата, накрая го заболя стомаха и не щя да дойде да пие вино с мен и Савко, а пак тръгна да работи нощнтна смяна и ... днес пак гледам - хвали се, всичко било прекрасно!
[/quote]


За виното и мен много ме е яд:eek3:.За касетата не бери грижа днес е залепихме и се надявам да ОК.Но така да ме клеветиш,че днес съм се хвалил,не мога да ти го простя:mad:.Та аз още вчера се мъчих да го пиша.Ако бях легнал да спя за нощната нямаше да мога да стана,то и за това не успях да го преразкажа толкова добре колкото ми се искаше!!

А щех да забравя!?Колко пъти съм падал бе??Като изключим няколкото прескачания на кормилото и онова прегръщане на парапета,намам падания.Никъде не съм се докоснал с ръце на замята и така че тези не се броят.А и как ще съм паднал като фотоапарата беше в мен.Виж ти ми го даде и взе че си наотпада за цял сезон напред.Като стана дума за фотоапарати снимките как са??
Аватар
naka76
 
Мнения: 871
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пет Ное 21, 2003 7:04 am
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот mih » Пон Ное 29, 2004 7:52 pm

аве я сложете едни клипсове за следващия път и тогава да ви питам дали сте падали :eyebrow:
Революция в главата!
Аватар
mih
 
Мнения: 2759
Рейтинг: 1897
Регистриран на: Чет Юни 26, 2003 11:08 am
Местоположение: MontReality, Canada

Мнениеот naka76 » Пон Ное 29, 2004 9:39 pm

Абе сега си гледам каската и има няколко хубави джонги!!Някой може ли да ми каже какво съм правил??То че ми се спеше,спеше ми се ама чак да съм проспал едно такова падане???:ashamed:
Аватар
naka76
 
Мнения: 871
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пет Ное 21, 2003 7:04 am
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот did » Вто Ное 30, 2004 11:08 am

[quote="naka76"]

Някой може ли да ми каже какво съм правил??[/quote]


[url=http://www.geocities.com/did_vihvp/trima_ludi/]Това![/url]
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did
 
Мнения: 16523
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Окт 14, 2003 3:00 pm
Местоположение: Пловдив

Мнениеот Persenk » Вто Ное 30, 2004 6:42 pm

Абе Мите, нещо не мога го отворя това чудо, бе!
everything is fine
Аватар
Persenk
 
Мнения: 451
Рейтинг: 1765
Регистриран на: Съб Яну 18, 2003 9:56 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот Persenk » Вто Ное 30, 2004 6:48 pm

[quote="mih"]

аве я сложете едни клипсове за следващия път и тогава да ви питам дали сте падали :eyebrow:
[/quote]


Защо,с клипсове стоиш много по-стабилно при спусканията, отколкото с обикн. педали.Затова пък какви смешни падания стават:P
everything is fine
Аватар
Persenk
 
Мнения: 451
Рейтинг: 1765
Регистриран на: Съб Яну 18, 2003 9:56 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот did » Сря Дек 01, 2004 11:25 am

[quote="Persenk"]

Абе Мите, нещо не мога го отворя това чудо, бе!
[/quote]


И аз вчера се ядосвах. На българските фрий-та нещо не мога да намеря място, реших да метна насипно снимките в yahoo-то в умален вид, но там пък нямам FTP и не е лесно да ги кача като албум файл по файл... и ИЗНЕНАДА... трафикът ми бил превишил лимита и сайтът бил временно недостъпен. Ама днес май всичко е почти наред.

Май накрая ще взема да си платя някъде за свестен хостинг, че с тия простотии:crazy2: взе да ми писва:shooter:.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did
 
Мнения: 16523
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Окт 14, 2003 3:00 pm
Местоположение: Пловдив

Мнениеот did » Сря Дек 01, 2004 3:55 pm

:banana::banana::banana::banana:
:beer::beer:
:banana::banana::banana::banana:
:beer::beer:


Такаа. Първо: задрасквам от тефтерчето си телефона на арменския поп... така.. сега на негово място пишееем... К...а....п....и.....т......а......н Плаааа не...т....а! Готово!

После се нареждам на опашката от желаещи да го черпят с бира!

Пък за останалите остава възможността да гледат снимките без да са зависими от кефа на free-тата!

Снимките от това каране вече са подредени като галерия [url=http://www.bikedir.com/usr/did/trima%20ludi/index.html][size=167][color=red][b]ТУК[/b][/color][/size][/url]!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did
 
Мнения: 16523
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Окт 14, 2003 3:00 pm
Местоположение: Пловдив

Мнениеот Persenk » Сря Дек 01, 2004 6:21 pm

Благодарско Капитанеееее!
:beer:
everything is fine
Аватар
Persenk
 
Мнения: 451
Рейтинг: 1765
Регистриран на: Съб Яну 18, 2003 9:56 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот mih » Чет Дек 02, 2004 6:33 pm

@Persenk,
градски, виж че съм го написал така, че да се разбира двояко :beer:
а за смешните падания питай някой път клуба Баба Яга как се натресох веднъж при тях с гръм и трясък :D:D:D
или чакащите на спирката на Попа, които така и не разбраха защо паднах на равното пред тях :^:
голям фън са тия педали, няма спор, ама пък какво ти дават насреща...
Революция в главата!
Аватар
mih
 
Мнения: 2759
Рейтинг: 1897
Регистриран на: Чет Юни 26, 2003 11:08 am
Местоположение: MontReality, Canada

Мнениеот Persenk » Чет Дек 02, 2004 6:39 pm

[quote="mih"]
[brа за смешните падания питай някой път клуба Баба Яга как се натресох веднъж при тях с гръм и трясък :D:D:D
или чакащите на спирката на Попа, които така и не разбраха защо паднах на равното пред тях :^:
голям фън са тия педали, няма спор, ама пък какво ти дават насреща...
[/quote]


:thumbu:
everything is fine
Аватар
Persenk
 
Мнения: 451
Рейтинг: 1765
Регистриран на: Съб Яну 18, 2003 9:56 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот naka76 » Съб Дек 04, 2004 7:37 pm

Днес с Митко отидохме да хваним пътеката още от Бяла черква!Отбивката от пътя за Бачково е на 2.3 км от ски пистата на една полянка с нахвърляни дървета на нея.Малко трудно се хваща,но веднъж влезниш ли в нея няма губене!!Та пътеката става за каране в почти цялата си дължина,като "изключим" два учасъка!Долния мяса на участъка под лифта на Байк Уикенда,а по-горния си представлява едно наистина сериозно спускане по което си предпочетох да бутам,все пак съм си начинаещ:baby:.Пътеката беше затрупана с шума и към 100 паднали дървета които почти успяхме да почистим.Останаха 3-4 дървета за които трябва трион за да могат да се махнат.Също се постарахме и шумата да изротаме,но тя е толкова много че ефекта беше минимален,но поне се постарахме отдолу да няма клони и подвижни камани които да изхърлят колоездача.Ако някой навит имаскоро може да се иде пак за да се доразчисти и да стане едно страхотно трасе за FR и XC.
Аватар
naka76
 
Мнения: 871
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пет Ное 21, 2003 7:04 am
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот Persenk » Съб Дек 04, 2004 8:03 pm

[quote="naka76"]

.Ако някой навит имаскоро може да се иде пак за да се доразчисти и да стане едно страхотно трасе за FR и XC.
[/quote]


Звучи страхотно!Там сме:thumb:
everything is fine
Аватар
Persenk
 
Мнения: 451
Рейтинг: 1765
Регистриран на: Съб Яну 18, 2003 9:56 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот naka76 » Съб Дек 04, 2004 8:58 pm

Двете пътеки се събират точно на онази къщичка,на която обядвахме:^:
Аватар
naka76
 
Мнения: 871
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пет Ное 21, 2003 7:04 am
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот Persenk » Съб Дек 04, 2004 10:39 pm

[quote="naka76"]

Двете пътеки се събират точно на онази къщичка,на която обядвахме:^:
[/quote]


Мдааа, вече с нетърпение очаквам следващите събота и неделя :P
everything is fine
Аватар
Persenk
 
Мнения: 451
Рейтинг: 1765
Регистриран на: Съб Яну 18, 2003 9:56 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот CMI » Пет Юни 10, 2005 9:47 am

[quote="naka76"]

Какво му трябва на колоездача?!?!?
Малко сняг!
Един слънчев ден!
Двама будали като него:jumpref:!!
И една неизвесна пътека!
И малко паднали дървета!!!:fight:
Най-добре да започна отначало!!
В сряда аз,Митко и Савко (Persenk)решихме да довършим просовутата пътека Бяла черква-Бачково!Тъй като и аз и Митко нямахме сериозно каране от Родопското конче 2,решихме да идем на ход до горе,а Савко реши да ползва услугите на сутришния автобус до х.Здравец!
Тъй като бях нощна смяна трябваше да се тръгне рано и с Митака се бяхме разбрали да се чакаме в 6.45 на баничарницата до тях.Аз подраних,но изглежда и него не го е свртало на едно място и като отидох той вече беше там!Хапнах на бързо и в 6.50 тръгнахме.С еденодушие решихме да катерим през Белащица,от там изкачването било по-равномерно.В селото разбрах че митко не е виждал най-дебелото дърво в България и тъйкато се бяхме разбрали да не си даваме зор пообиколихме за да му го покажа.Чинар с обиколка на стеблото 13.7 м!!От там като се върнахме на пътя вятъра беше решил да ни стежни живота и се насочи да духа срещу нас.И така до Гълабово където спряхме на водопой.Малко след селото когато решихме че се движим супер добре,рейса ни изпревари.Толкова рано не е минавал никога.Насъпихме педалите по сериозно и в 9.00 бяхме на хижата!Малко преди Здравец се появи сняг,появи се и една дълкоопашата красавица с рижа наметка която така бързо пресече пътя че нямахме време за я овековичим.Горе автобуса тъкмо качваше пътниците за надолу!Тъй като от Савко и следа нямаше отидох да питам дали е качвал велосипедист.Още преди да го попитам ми каза че е в барчето.Отидохме и го вдигнахме по тревога.Бъзнахме го че е без калници и в оназ киша горе целия ще стане бубарак.Тъкмо бяхме загрели вобще не беше желателно да спираме.На горе пътя беше заледен!Още тогава разбрах че Хард Драйва на лед не е от най-стабилните гуми.Качихме се безпрепядствено до Бяла черква,като само една сърна ни присече пътя за късмет!Спуснахме безпроблемно пистата която и имаше 8-10 см неутъпкан сняг и тръгнахме за Бачково!Хард Драйва на сняг беше още по-зле!!Снега полепваше по него и се събираше под калника и доста често се налагаше да се чисти за да може да върви.Иначе пътя беше върха,малко сняг,а под сняга пнякога и лед и ето так затънах до над главините:weepn:.Със много порции снимки стигнахме разклона за с.Добралък.Там видяхме едни местни с които си полафихме малко.Също така видяхме и табела с надпис и стрелка към Нареченски бани.Докато се чудих как да се върна тука за да ч пробвам тази пътека,Митко и Савко дойдоха и решихме да се спуснем до там,нали трябва да има разнообразие,а пътеката беше доста многообещаваща.Тръгнахме по нея и имаше подвиквания от рода:
Супер!!
Такива пътеки обичам!
Страшна е!
Пътеката представляваше 20 см чиста площ и доста дървета,храсти и тръни които се преплитаха и трябваше да заобикаляме.След това приятно спускане започна и първото изкачване.Както винаги тогава се сетих че разклона за Добарлък беше над Юговското ханче,а Наречен е на 8 км в обратна посока.Как винаги ми идват тези мисли след като съм се отбил и съм минал 2км надолу??Решихме да продължим така или иначе бяхме на маркирана пътека,на 800 над селото,а и времето беше супер.Пътеката 90% от нея се буташе,като от време на време се спираше или да почистиш гумите от полепналия сняг или за да прескочиш някое паднало дърво или за да го вземеш на рамо защото ти е писнало да го чистиш и буташ.По едно време падналите дървета бяха толкова много и големи че правихме верижно прехвърляне на колелата.Пътеката се губеше на толква места че ако не беше маркировката (която пък беше правена в обратна посока и на спускане не се виждаше)направо се бяхме загубили.По едно време се оплаших че повече Савко няма да иска да кара с нас като видя как караме.Но,на едно от стръмно спускане шумата беше толкова много че от колелата направо се хвърляхме отгоре и има няма имаше 40 см шума.И имено той каза че само за това спускане си заслужаваше бутането до тук.Ясно и той си падал по такива изпълнения:thumb:!!Стигнахме до една барака където решихме да обядваме и докато траеше тази процедура дойде един ловец и ни препорача да хваним синята маркеровка която щяла да ни отведе до Наречен,а не да следваме жълтата която е за Косово.От там стана истинския кеф!Пътека веднъж!!Камани,завойчта,миниятюрни плочници и приличен наклон.Всичко това в такава труднос че и аз си го минах с кев.Долу в Наречен стинахме до заключението,че ако го нямаше това бутане,това щеше да една от най-посещаваните пътеки от нас.Тогава се сетих че ако хваним още първото разклонение от билото което е само на 2 км от ски пистата на Бяла черква и оспеем да ги съберем двете пътеки ще стане супер.Само трябва да се качим и да проверим.
И така каво му трябва на колоездача??:buck::buck:
[/quote]


Използвайте WD-40
WD-40 е открит през 1950г. по поръчка на NASA. Многофункционален спрей, днес се продават 150 000 000 опаковки годишно в цял свят. Изключителното му приложение в колелата го е направило официален продукт на френският национален отбор по колоездене. WD-40 отлично ще смаже и почисти веригата, жила, спирачки и всички движещи механизми. Разтваря стари смазки, спомага за развивеането на гайки, сваля стари лепенки, като е безвреден за боята.
Като продукт на NATO се препоръчва от ROLLS ROYCE и BELL HELOCOPTERS. Пoвече на www.cmi.bg , www.wd40.com , www.google.com – images – има много картинки за колела.
Може да се намери по всички бензиностанции, Mr.Bricolage, Metro, Praktiker, повечето железарии. Цени от 4.80 до 9.40 лв. в зависимост от разфасовката.
CMI
 
Мнения: 6
Рейтинг: 1200
Регистриран на: Пет Юни 10, 2005 8:37 am
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот did » Пет Юни 10, 2005 10:10 am

Абе CMI, благодаря за съвета, ама знам го аз отдавна туй ВД-40, ползвам го, и топла вода ползвам. Ама недей сега във всички теми, в които има някоя от думите "верига", "кал", "сняг", "вода" или друга подобна, да слагаш тая историческа сводка за произхода и предназначението на въпросния спрей.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did
 
Мнения: 16523
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Окт 14, 2003 3:00 pm
Местоположение: Пловдив

Мнениеот КапитанПланета » Пет Юни 10, 2005 10:11 am

[quote="CMI"]


Използвайте WD-40
WD-40 е открит през 1950г. по поръчка на NASA. Многофункционален спрей, днес се продават 150 000 000 опаковки годишно в цял свят. Изключителното му приложение в колелата го е направило официален продукт на френският национален отбор по колоездене. WD-40 отлично ще смаже и почисти веригата, жила, спирачки и всички движещи механизми. Разтваря стари смазки, спомага за развивеането на гайки, сваля стари лепенки, като е безвреден за боята.
Като продукт на NATO се препоръчва от ROLLS ROYCE и BELL HELOCOPTERS. Пoвече на www.cmi.bg , www.wd40.com , www.google.com – images – има много картинки за колела.
Може да се намери по всички бензиностанции, Mr.Bricolage, Metro, Praktiker, повечето железарии. Цени от 4.80 до 9.40 лв. в зависимост от разфасовката.

[/quote]


ььь.... що ми се струва че това вече съм го чел някъде ??? CMI, в този форум имате стршно много рекламни агенти (включително и аз влизам в тази групичка). Само пуснете едно търсене по WD40 и ще разберете за какво става въпрос. А и говорим за най-добрия вид реклама - споделен опит от доволни Ваши клиенти. Та в този ред на мисли съм силно озадачен ... От какъв зор пускате copy/paste в сума си теми, все едно сме бавноразвиващи се... Поне да си бяхте направили труда да промените текста на различните места и да включите някакъв личен елемент... Това което правите в случая, поне на мен ми прилича на опит за евтина реклама и ще има обратен на търсения от Вас ефект...
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета
 
Мнения: 1102
Рейтинг: 1705
Регистриран на: Пон Окт 28, 2002 10:52 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот КапитанПланета » Пет Юни 10, 2005 10:20 am

Я гледай ти... в рамките на 2 минути едно и също нещо казано от трима по три начина. Будната съвест на форума :beer:.
Симо (от друга тема) - както винаги кратък и ясен.
[b]"Стига SPAM..."[/b]
Four wheels move the body, Two wheels move the soul.
КапитанПланета
 
Мнения: 1102
Рейтинг: 1705
Регистриран на: Пон Окт 28, 2002 10:52 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Юни 10, 2005 10:23 am

Аз по едно време помислих, че нещо съм мръднал -викам си аз ли халюцинирам, една и съща тема ли отварям - докато се усвестя, че яко се рекламира:D
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie
 
Мнения: 5367
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Съб Дек 11, 2004 3:07 pm
Местоположение: Sofia Bulgaria


Назад към Архив

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта