Време е за Море

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Време е за Море

Мнениеот Arkaim » Пон Юли 19, 2004 3:38 pm

Дойде времето за море.
И сега с една компания ще ходим на татъка- обаче възникна следния проблем:
Как да си закараме баиковете на Черноморието. Ще се пътува с влак и доколкото разбрах белети се резервирали с три дни напред :)
Всичко куцо и сакато на море отива по това време....

Та, някой ползвал ли е влакка за превозно средство и къдее е оставил колелото си? (става дума за Пловдив - Бургас)
И на някой правили ли са му проблеми от типа : "Хей,ти къде си тръгнал с това...?", защото на един приятел в Хасково му съставиха акт докато си купуваше билет за автобуса.Причината:
Намирал се на обществено място с велосипед.... Бил влезнал в автогарата с велосипеда- и ченгето му казало:"това е място за хора, а не за колела " и тръснал глобата :):)
Arkaim ot moreto
Arkaim
 
Мнения: 179
Рейтинг: 1200
Регистриран на: Нед Мар 23, 2003 8:39 am
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот Lubo » Пон Юли 19, 2004 7:32 pm

НЯмаш проблем. Плащаш, като багаж и не го застраховаш излиа то 4.40лв София-Бургас. Само трябва предварително да отидеш в отдел багажи и т.н. И не се страхувай, че ще ти го откраднт след Пловдив отварят багавното чак в Бургас.
Ние така ги транспортирахме на Странджа.
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo
 
Мнения: 644
Рейтинг: 1720
Регистриран на: Съб Юни 07, 2003 8:13 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот Arkaim » Вто Юли 20, 2004 9:08 am

мерси много значи точно така и ще направя и няма да имам никкави грижи :).
Arkaim ot moreto
Arkaim
 
Мнения: 179
Рейтинг: 1200
Регистриран на: Нед Мар 23, 2003 8:39 am
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот BuxpeH » Чет Юли 22, 2004 3:31 am

Аз съм от Бургас и си прибирам колелото всяко лято по това време. Можеш да отидеш да си платиш билета и ти сам да си го качиш, заключиш и свалиш после от пощенския вагон. Затова трябва обаче влака да е бърз, а не експрес. Таксуват го като 20кг товар и излиза около 6лв без застраховка. Ако отидеш без билет и бутнеш кинти на кондукторите, може да ти излезе по-евтино. После ако искаш можеш да го качиш на някой автобус за наюг. Няма да ти го таксуват, ако го качиш на някой Чавдар, на тях багажните им стоят празни. Аз обаче ти препоръчвам план Б и да въртите до там. На нас миналата година ни отне 5ч. до Звездец, а там на една вила в Евринозово, до границата за малко качествена почивка... :8D: :8D: :8D:
Препоръчвам ви да хванете нощния влак и да си поспите добре. После ще имате цял ден да стигнете докъдето планувате, дори и да си правите по-големи почивки.
BuxpeH
 
Мнения: 464
Рейтинг: 1695
Регистриран на: Пон Юли 14, 2003 12:51 pm
Местоположение: Bulgaria


Назад към Архив

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта