Английкият кралски двор и MTB ...

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

Английкият кралски двор и MTB ...

Мнениеот zero knowledge » Пет Апр 30, 2004 12:37 pm

Daily Telegraph съобщи през изминалата седмица, че Английският кралски двор и работещите в него имали ново занимание, на което отделяли много време и ресурси: MTB :D

Авторът на статията ни съобщава, че кралицата в разговор със синовете си и съветници са дискутирали как могат да върнат старата слава на Британската империя. В разговора се говорело с умиление за предишното величие на родината им и настоящо потъпкване и неуважение от хамериканците. Представителите на висшата класа не можели да преглътнат това унижение от работещата и средната класа на хамериканците, когато на един от съветниците му хрумнала идеята да използват хамериканските методи, за да си го върнат. Това трябвало да бъде в област, в която хамериканците били пионери и основатели, да бъдат унизени и изкарани некомпетентни, да им бъдат завзети територийте и така да им бъде смазано самочувствието.

За целта щели да използват :}): Злата Имперска :}): рамка като основа за ответния удар. Тя била идеалното средство: произведена от самите хамериканци, невероятно здрава и издържаща на тормоз от чудовища, свръх чудовища и професионални аграри, на това отгоре била универсална -- един размер ставал за всякакви ръстове. Вдъхновение съветниците почерпили и от вечните си врагове -- французите. Въпреки хамериканските подигравки за военната некомпетентност, Нико Волята, Сергей Грациозний, Мишо Паскалев, Вальо Барела и други успяли да смачкат хамериканската фантазия за скорост и техничност. Стигнало се до там, че дори единият от тях бил обявен за извънземно, докато друг им показал (на хамериканците), че нищо не знаят за яростта на червения бик, дори и всяка година да ходят до Испания. Вдъхновението се превърнало в еуфория, когато друг съветник споменал успехите на Стефчо Питката по тоалетните (WC, World Cup, да не се бърка с World Championships) на света през 2002, след поглъщане на промишлени количества бира, пикаейки оранжада след финала и търсейки нечий баща (?!?!?!? в БГ поне още мислим за майките :I). Той бил идеалният за осъществяването на плана на кралския двор: типичен представител на работническата класа, къпе се във вана с бира (Клеопатра да яде кисели краставички) и унижава хамериканците където ги хване, било то при Голямата Мечка, по улиците на Лисабон или вече споменатите кенефи.

Планът бил Стефчо Питката да запали глупавите роби на маркетингови стратегий от другата страна на "езерото" да си купуват оранжадата, на която той бил лице, мислейки си, че това е най-великата напитка. Реалността била, че същата тази оранжада просто била лека напитка и Питката можел да я пикае успешно. Но горките "ние сме богати и красиви и за това ни мразят" чак като влезли в неравните участъци и се опитали да станат на педали (стават прави и въртят педали като бат Пешо танкиста, а не да си сменят "ориентацията"), разбрали "кфо е тфа пръчка" и "как газираното ще им скапе бъбреците по тея скапани дууу-у-уу-у-ууу-пкии-ииии-ии" и се чудели как така Стефчо ги е препикал с тая оранжада.

Планът вървял добре, Стефчо Питкатa щял да подкара Злата Имперска рамка с G-Boxx през годината 2013 и Английската корона отново щяла да си върне старата слава. Но за нещастие имало и обезспокоителни данни. През "лето дфе иляди и трето" някакви потомци на затворници, от страната пълна с аборигени застрашили короната на кралицата и отнели тази на Стефчо Питката. Нейтън Рени яздещ Железния си Кон, тунингован от създателя на Злата Имперска рамка Дейв Уийгъл (DW, работил дълго време в една от лабораторийте на MIT), изпреварил с малко Сергей Грациозний в борбата по надпикаване из световните кенефи, а наш Стефчо останал назад. Може би защото и Нейтън и Сергей ползваха доказалите се и ударо и идиото устойчиви устройства за вериги, също разработени от Дейв Уийгъл ... кой знае.

Дори и на световното по пикане, Стефчо не успял да се реализира, вече нямало извънземни и нямало оправдания. Но този път Григор Минаващият успял да изпревари Стефчо. Стефчо се оправдал с падането си, но нямало как да обясни, как Сам Хилавият, също с Железен Кон, го надпика, въпреки че и той падна (давайки 4-то време общо и взимайки Трофея за Млад Пикльо с голяма преднина от 11 секунди). Тези пусти затворници ... какви са те, че да бъркат плановете на Английския кралски двор!

Но това само още повече мотивирало Лизи-Бета.0.92.exe и Чарлито да разпоредят по-масирана кампания за покоряването на наглите хамериканци. Целият кралски двор, членове на правителството и парламента, лордове и какви ли още не клоуни били оборудвани със свещената Зла Имперска рамка, настройли междуосието на най-късата позиция и започнали да се упражняват как се прави наръчник (manual).

Таке че ако тези дни посещавате Лондон, не се учудвайте, ако някоя бабичка, яхнала Школник или Украйна, крещи истерично: Бягааааай, газим!
19.6.16.6
Аватар
zero knowledge
 
Мнения: 721
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Вто Окт 29, 2002 10:40 pm
Местоположение: 02139

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Апр 30, 2004 3:00 pm

[:p]:D[:p]:D[:p]:D:D:DAHAAHahaaaahaahahahhahahahaahah:D[:p]:D[:p]:D[:p]:D[:p]

temata GAZI ei,lud si ZK,lud si:D:D:D[:p][:p][:p][:p]:D

aaaaaaaahahahaahhaahaahha abe Stef4o Pitkata da mi iade franzelata AHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHahahahaahhahaaaha
kef,golem kef :D:D[:p][:p][:p]iskame o6te,iskame o6te:D[:p][:p]:D[:p]:D[:p]
Аватар
Metal_Psycho
 
Мнения: 3360
Рейтинг: 1993
Регистриран на: Пон Окт 06, 2003 10:50 am
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот тучо чучо » Пет Апр 30, 2004 3:34 pm

АААААААААААААААААА![:0][:0][:0]:D:D:D
ШЕДЬОВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪР!
Ей, Кална печка "Раховец", уби меееее!:D:D:D
Аватар
тучо чучо
 
Мнения: 1403
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пон Окт 21, 2002 9:32 am
Местоположение: София

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Апр 30, 2004 5:12 pm

[quote="тучо чучо"]

АААААААААААААААААА![:0][:0][:0]:D:D:D
ШЕДЬОВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪР!
Ей, Кална печка "Раховец", уби меееее!:D:D:D
[/quote]

AHAHAHHAAHAAAAHHAHAAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHA....AAAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAAHHAAH.........oooooooo neeeeeee,stiga tolkova,ne izdurjam ve4e ahhhhhhahaahhaahaaha,6te pukna o thilejjjjjjjj aDski iak ferman si e tui ei AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA pe4ka "Rahovec" smiah,neeeeeeee stiga,AHAAHHAHAAAHAHA diafragmata mi se prusva AAHHHHHHHHHHAAHAA....[gut]:xx(: :D:D:D[:p]:D[:p]
Аватар
Metal_Psycho
 
Мнения: 3360
Рейтинг: 1993
Регистриран на: Пон Окт 06, 2003 10:50 am
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Апр 30, 2004 5:16 pm

MastUr peace Kaline,prosto masterski:8D:mnogo e kultovo:8D:
Аватар
Metal_Psycho
 
Мнения: 3360
Рейтинг: 1993
Регистриран на: Пон Окт 06, 2003 10:50 am
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот MOD » Пет Апр 30, 2004 6:51 pm

:D:D:D
Много е готино ... направо е култов текста ...:D:D:D:D
--------------------------------------------------------------------

MOD = Master Of Disaster :D:D:D
"Никога не спори с тъпак, хората може да не забележат разликата."
MOD
 
Мнения: 2011
Рейтинг: 1715
Регистриран на: Сря Авг 27, 2003 2:58 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот Black » Нед Май 02, 2004 9:00 pm

BOLNICA begai aaahaahahahhhaha[:p][:p]
Metal_Psycho pak nesi e zel dozata AGRENALI za razlika ot men neska
tva nee hybavo vodi do lydost vi6date Metal_Psycho
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black
 
Мнения: 868
Рейтинг: 1697
Регистриран на: Вто Яну 06, 2004 1:42 pm
Местоположение: Bulgaria,София,Лозенец

Мнениеот Admin » Пон Май 03, 2004 11:38 am

А-ха-ха, супер, бих казал! :D
Как ги измисли тия имена, бе! ;):D:D:D Ше ида и аз да пикам, че от смях не издържам вече. ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin
 
Мнения: 16374
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Пон Май 20, 2002 12:00 am
Местоположение: София

Мнениеот eXtreMen » Сря Май 05, 2004 8:53 pm

луд умора нема :))))))))
"Онова, което порицаеш, на свой ред ще порицае теб и един ден ти ще се превърнеш в онова, което си осъдил."
Аватар
eXtreMen
 
Мнения: 29
Рейтинг: 1202
Регистриран на: Вто Апр 27, 2004 10:37 pm
Местоположение: Varna-Bulgaria

Мнениеот Black » Пет Май 07, 2004 5:00 pm

e nogo qsno BACE
LYD OMORA NEMA SAMO SE POTI
BMW,колела,и некви руси каки с големи цици
Аватар
Black
 
Мнения: 868
Рейтинг: 1697
Регистриран на: Вто Яну 06, 2004 1:42 pm
Местоположение: Bulgaria,София,Лозенец


Назад към Архив

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 43 госта