Пътуване до Австрия - Байкпарк Леоганг

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Пътуване до Австрия - Байкпарк Леоганг

Мнениеот SawBass » Нед Апр 15, 2018 7:31 pm

Здравейте приятели колоездачи. :)
Аз и още 7 мой приятели сме си резервирали 3 стай в една къщичка на 2,2км от байкпарк Леоганг и смятаме да посетим това бижу на Европейският континент, за да разцепим пътеките там.
Пиша тази тема, тъй като ни се отвори едно свободно място за пътуването и всички силно се надяваме да успеем да запълним това място.

Стаите в хижата която сме наели вече са предплатени, та.... връщане назад, няма!!!
Това което мога да дам като дребни подробности тук е, че всичко касаещо спането, пътя ни е вече уредено и човекът който реши да дойде с нас няма да се налага да се занимава с абсолютно нищо.
Единственото което се желае от него на този етап е да заплати цената на престоя там - 350лв. За всички останали разходи предпочитам да говорим лично. Направена е подробна разбивка на всичко което ще се наложи да се плати с цел престой, път и каране.

Нощувки+път+наем на бус+превоз за колела+лифт карта в Австрия = грубо 1000лв. Пак повтарям, че всичко от изброеното е вече уредено или са се задвижили всички неща по уреждането му (освен лифт картите).

Датите за които сме резервирали престоят си там са от 09.07 до 15.07.

Ако някой проявява интерес нека се свърже с мен на ЛС или да ми се обади на телефон 0877297187. Казвам се Андрей и с удоволствие ще дам абсолютно изчерпателни подробности на всеки който прояви някакъв реален интерес.
Аватар
SawBass
 
Мнения: 114
Рейтинг: 1227
Регистриран на: Пон Май 09, 2016 10:09 am

Назад към Индивидуални карания

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта