TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"
Daniel Panev написа:Weihenstephaner Vitus.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Neo_92 написа:Хайнекен ! Или Туборг в кутийка , принципно тва са ми фаворитите но пия сяква , стига да не е каменица или ариана.Daniel Panev написа:Weihenstephaner Vitus.
Такова животно къде го намираш в бг ? Такава съм пил само в Германия , естествено, и оттогава я сънувам
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"
Stancho написа:Tuborg 0.33 л.
PRobably написа:Stancho написа:Tuborg 0.33 л.
Е това е бирата имам чувството,че 330мл. и 500мл са със съвсем различен вкус.
Stancho написа:Tuborg 0.33 л. и Heineken 0.33 л.
d0wnhilleR написа:Stancho написа:Tuborg 0.33 л. и Heineken 0.33 л.
Най доброто !!
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"
did написа:То е ясно, че к'вато има, ама... ЗАЩО няма http://www.chimay.com/en/three_strong_p ... es_217.php
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"
Daniel Panev написа:@hrissim - при правилно съхранение (т.е. на тъмно и хладно) бирата (според Reinheitsgebot, което е де факто стандарт бирата се произвежда само от ечемичен малц, вода, хмел и мая) спокойно може да изкара поне 1 година без да си влоши качествата. Да не говорим, че някои бири отлежават по повече от 1 година преди бутилирането. Никой не е луд да слага изкуствени консерванти в нея - не е икономически изгодно, освен че няма смисъл - ти ако за 1 година не я продадеш тая бутилка... Ролята на естествен консервант се поема от хмела.
Наздраве
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта