Наем на кола - пикап - джип за 1 ден!

Форум за обикновените карания в тесен приятелски кръг или пък такива, в които основната цел е човек да си намери компания за 1-2 дни. Хората, членуващи в клубове или неформални групи, също могат да публикуват индивидуални карания в случаите, когато не става дума за обичайните разходки с други членове на групата.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 500 / 5
Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Наем на кола - пикап - джип за 1 ден!

Мнениеот zoomaniak » Сря Май 16, 2018 11:51 am

_mg_9901_medium.jpg
_mg_9901_medium.jpg (110.28 KiB) Прегледано 262 пъти
Има ли желаещи.

Днес се порових в нета и ако съберем група от желаещи - чрез даденото превозно средство може да се транспортират около 10 или повече броя байкове до дадена точка в София и т н....

Като финансовият ангажимент се разделя между броят колела. Повечето превозни средства са двуместни - тоест трябва един доброволец с книжка и до него помощник.

Собствениците на байковете се придвижват неорганизирано или чрез лифтове или организирано - чрез наем на друг транспорт... има до 10 човека бусове или просто ще се свържа с някоя транспортна фирма - малки рейсчета и т н....

Ако успеем да наложим този тип организация като сериозна - ще се разрастне... и почти всеки уикенд ще караме без усложнения - ако времето е прекрасно.

И ако се сработим с 1-2 фирми ще има и отстъпки - предполагам.

Единичен разход на колело около 20 лв при 10 броя и на хората не знам - ако се придвижват с организиран транспорт - ще разпитам но няма да е повече от 20 лв щото дистанциите не са огромни....

Предполагаем общ разход за всеки с колелото му около 30-50 лв ако организираме превоз и на колелата и на хората им в друго превозно средство.

Какво мислите....
Не мога да карам - за това махнах спирачките
Аватар
zoomaniak
 
Мнения: 193
Рейтинг: 861
Регистриран на: Сря Апр 18, 2018 9:49 am

Назад към Индивидуални карания

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта