ТЪРСЯ ВИЛКА!С проблеми в лошо състояние или здрава

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 0 / 2

Модератор: Модератори в пазара

Правила на форума
Забележка: Това е съкратен вариант на Правилата на пазара - пълният текст можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=1653
В Пазара се предлагат и платени услуги, които дават повече възможности на потребителите. Подробности за тях можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=178671

За един продукт или група продукти се прави една тема. Обявата трябва да е публикувана в подходящия форум. В пазара на МТБ-БГ могат да се публикуват само обяви за велосипеди, компоненти, велоекипировка и аксесоари. Обявата трябва да е написана на кирилица, грамотно, подредено и четливо.

Обявата трябва да има коректно заглавие. В него задължително се посочва вида и марката на продукта.

Обявата трябва да бъде написана като се следва задължителен шаблон, т.е. тя трябва да съдържа:
1.Продавам/Купувам/Заменям ......... (вид на продукта, марка и модел)
2.Коректно и пълно описание и състояние на продукта.
Когато има някакви недостатъци или проблеми с продукта, трябва да ги посочите - ако не го направите, това означава, че сте некоректен участник и може да ви бъдат наложени санкции, а носите и юридическа отговорност! В обявите Купувам може да се посочат желаните характеристики на продукта.
3.Местонахождение (населеното място, където се намира продуктът/купувачът).
4.Контакти.
5.Цена. При обявите "Продавам" задължително се посочва конкретна/реална цена в избрана от автора валута. При обяви "Купувам" може да се посочи ориентировъчната цена, която купувачът е готов да плати.
6.Снимки. Публикуването на една или повече реални снимки на продукта в обяви "Продавам" и "заменям" е задължително.
7.Ако предлагате продукт, който не е ваша собственост, това трябва да бъде изрично написано в обявата.
Всички изброени по-горе елементи на обявите са задължителни! При липса на някой от тях обявата ще бъде изтрита! Ако част от задължителното съдържание на обявата се съдържа в името на темата или в профила на автора (например в подписа му), той може да не го повтаря и в самата обява.

Никой не може да отговаря в обявата, дори и авторът, освен когато обявата вече не е актуална. В този случай авторът може да напише нов отговор в нея, указващ тази промяна.
Авторът може да редактира обявата си по всяко време. Ако обявата вече не е актуална, трябва да я докладвате, за да бъде изтрита. Отговори в обявата са позволени и при използване на платената услуга "Пазар+"
Можете да избутате обявата си най-отгоре едва след изтичане на 15 дни от публикуването й. Това става с функцията "избутай тема"/ bump topic, намираща се най-долу по средата на страницата, с дребен шрифт. Можете да избутате обявата си нагоре само веднъж. Това правило не важи при платената услуга "Пазар+".

ТЪРСЯ ВИЛКА!С проблеми в лошо състояние или здрава

Мнениеот C1_RIDER » Вто Юли 10, 2018 2:30 am

Привет,колеги!Търся някаква вилка,оста,годината,Стержена,хода не са от значение.РАЗГЛЕЖДАМ ВСКЯКАВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!!!Вилките може да са с проблеми в лошо състояние:цепена,заваряна с липсваща хидравлика и т.н. А може и здрава :D Цена за правилата:5лв,но по принцип цената не е от значение,зависи от предложенияето,а аз както вече казах РАЗГЛЕЖДАМ ВСЯКАКВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ! :D :beer: за връзка с мен ЛС или тел:0876599802 от град:Ловеч съм и работя с Еконт.
C1_RIDER
 
Мнения: 34
Рейтинг: 1154
Регистриран на: Съб Авг 03, 2013 9:20 pm

Re: ТЪРСЯ ВИЛКА!С проблеми в лошо състояние или здрава

Мнениеот VIdqhKoleelo » Вто Юли 10, 2018 10:35 am

Ами аз имам нещо нетипично. XCM 100мм за 29 2015г. Беше идеална до момента в който един приятел не ми потроши колелото в техния асансьор. :) Да не казвам за останалите поражения...
Стержена се изкриви на вилката. Мога да изкопая снимки да се види от къде е крив ама ако се изреже тая част не е достатъчно дълго да за влезе в рамката и да има място за лапата. За да се оправи трябва да се смени цялата част стержен, корона, стеншъни.
Аватар
VIdqhKoleelo
 
Мнения: 40
Рейтинг: 1210
Регистриран на: Чет Юни 23, 2016 11:17 am


Назад към Купува - Велосипеди, рамки, вилки, задни амортисьори

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта