Велокомпютър Garmin Edge 820 + OFRM Geotrade карта

Обяви за продажба на дрехи, раници, защитна екипировка, каски, очила, аксесоари (помпи, велокомпютри, инструменти, фарове и т.н.) и други и други продукти, свързани с колоезденето, които обаче не са велосипедни компоненти.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 0 / 2

Модератор: Модератори в пазара

Правила на форума
Забележка: Това е съкратен вариант на Правилата на пазара - пълният текст можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=1653
В Пазара се предлагат и платени услуги, които дават повече възможности на потребителите. Подробности за тях можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=178671

За един продукт или група продукти се прави една тема. Обявата трябва да е публикувана в подходящия форум. В пазара на МТБ-БГ могат да се публикуват само обяви за велосипеди, компоненти, велоекипировка и аксесоари. Обявата трябва да е написана на кирилица, грамотно, подредено и четливо.

Обявата трябва да има коректно заглавие. В него задължително се посочва вида и марката на продукта.

Обявата трябва да бъде написана като се следва задължителен шаблон, т.е. тя трябва да съдържа:
1.Продавам/Купувам/Заменям ......... (вид на продукта, марка и модел)
2.Коректно и пълно описание и състояние на продукта.
Когато има някакви недостатъци или проблеми с продукта, трябва да ги посочите - ако не го направите, това означава, че сте некоректен участник и може да ви бъдат наложени санкции, а носите и юридическа отговорност! В обявите Купувам може да се посочат желаните характеристики на продукта.
3.Местонахождение (населеното място, където се намира продуктът/купувачът).
4.Контакти.
5.Цена. При обявите "Продавам" задължително се посочва конкретна/реална цена в избрана от автора валута. При обяви "Купувам" може да се посочи ориентировъчната цена, която купувачът е готов да плати.
6.Снимки. Публикуването на една или повече реални снимки на продукта в обяви "Продавам" и "заменям" е задължително.
7.Ако предлагате продукт, който не е ваша собственост, това трябва да бъде изрично написано в обявата.
Всички изброени по-горе елементи на обявите са задължителни! При липса на някой от тях обявата ще бъде изтрита! Ако част от задължителното съдържание на обявата се съдържа в името на темата или в профила на автора (например в подписа му), той може да не го повтаря и в самата обява.

Никой не може да отговаря в обявата, дори и авторът, освен когато обявата вече не е актуална. В този случай авторът може да напише нов отговор в нея, указващ тази промяна.
Авторът може да редактира обявата си по всяко време. Ако обявата вече не е актуална, трябва да я докладвате, за да бъде изтрита. Отговори в обявата са позволени и при използване на платената услуга "Пазар+"
Можете да избутате обявата си най-отгоре едва след изтичане на 15 дни от публикуването й. Това става с функцията "избутай тема"/ bump topic, намираща се най-долу по средата на страницата, с дребен шрифт. Можете да избутате обявата си нагоре само веднъж. Това правило не важи при платената услуга "Пазар+".

Велокомпютър Garmin Edge 820 + OFRM Geotrade карта

Мнениеот Exorcist » Пет Яну 12, 2018 7:21 pm

Велокомпютър Garmin Edge 820. Почти незабележими следи от употреба. Продава се поради покупка на друг спортен тракер. Отлично състояние, всичко работи безупречно, в гаранция до 21.10.2018 г. Продава се заедно с инсталирана и платена лайфтайм поддръжка и ъпдейт на офроуд картата на Геотрейд, както и с пулсомер. При покупка ще прехвърля лиценза на посочен от купувача и-мейл.
Цена 430 лв. При желание за попука и на сензорите за скорост и каданс, цената е 530 лв.
Търсете Ивайло Георгиев, София, 0884302493, може лично предаване, както и личен преглед и тест преди решение за покупка.
Пълно описание и спецификации тук:
http://www.garmin.bg/?s=5&i=1133
GPS колоездачен компютър за ефективност и състезания. Лек и компактен, с 2.3-инчов капацитивен сензорен дисплей с висока разделителна способност, който работи с ръкавици и в дъжд
GroupTrack функцията държи под око всички в групата
Разширени функции включващи VO2 max, съветник за възстановяване, Strava live сегменти, FTP, състояние на производителността и разширена колоездачна динамика.
Вграден инцидент детектор; съвместим с аксесоари за повишаване на информираността, като Varia Vision ™, Varia ™ смарт велосипедни светлини и радар.Колоездачна навигация с предварително инсталирана Garmin Cycle карта за навигация завой-по-завой.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Exorcist
 
Мнения: 185
Рейтинг: 1837
Регистриран на: Вто Май 03, 2011 9:08 pm
Местоположение: София

Назад към Продава - Екипировка, аксесоари и други

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта