Разпродажба на части.

Обяви за продажба на компоненти, които не попадат в някой от другите форуми за продажба, както и обяви за комплекти от компоненти, които продавачът е готов да продава заедно или поотделно. Отделни компоненти от комплектите могат да бъдат продавани и отделно в съответния друг форум.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 0 / 2

Модератор: Модератори в пазара

Правила на форума
Забележка: Това е съкратен вариант на Правилата на пазара - пълният текст можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=1653
В Пазара се предлагат и платени услуги, които дават повече възможности на потребителите. Подробности за тях можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=178671

За един продукт или група продукти се прави една тема. Обявата трябва да е публикувана в подходящия форум. В пазара на МТБ-БГ могат да се публикуват само обяви за велосипеди, компоненти, велоекипировка и аксесоари. Обявата трябва да е написана на кирилица, грамотно, подредено и четливо.

Обявата трябва да има коректно заглавие. В него задължително се посочва вида и марката на продукта.

Обявата трябва да бъде написана като се следва задължителен шаблон, т.е. тя трябва да съдържа:
1.Продавам/Купувам/Заменям ......... (вид на продукта, марка и модел)
2.Коректно и пълно описание и състояние на продукта.
Когато има някакви недостатъци или проблеми с продукта, трябва да ги посочите - ако не го направите, това означава, че сте некоректен участник и може да ви бъдат наложени санкции, а носите и юридическа отговорност! В обявите Купувам може да се посочат желаните характеристики на продукта.
3.Местонахождение (населеното място, където се намира продуктът/купувачът).
4.Контакти.
5.Цена. При обявите "Продавам" задължително се посочва конкретна/реална цена в избрана от автора валута. При обяви "Купувам" може да се посочи ориентировъчната цена, която купувачът е готов да плати.
6.Снимки. Публикуването на една или повече реални снимки на продукта в обяви "Продавам" и "заменям" е задължително.
7.Ако предлагате продукт, който не е ваша собственост, това трябва да бъде изрично написано в обявата.
Всички изброени по-горе елементи на обявите са задължителни! При липса на някой от тях обявата ще бъде изтрита! Ако част от задължителното съдържание на обявата се съдържа в името на темата или в профила на автора (например в подписа му), той може да не го повтаря и в самата обява.

Никой не може да отговаря в обявата, дори и авторът, освен когато обявата вече не е актуална. В този случай авторът може да напише нов отговор в нея, указващ тази промяна.
Авторът може да редактира обявата си по всяко време. Ако обявата вече не е актуална, трябва да я докладвате, за да бъде изтрита. Отговори в обявата са позволени и при използване на платената услуга "Пазар+"
Можете да избутате обявата си най-отгоре едва след изтичане на 15 дни от публикуването й. Това става с функцията "избутай тема"/ bump topic, намираща се най-долу по средата на страницата, с дребен шрифт. Можете да избутате обявата си нагоре само веднъж. Това правило не важи при платената услуга "Пазар+".

Разпродажба на части.

Мнениеот windv » Пет Ное 09, 2018 6:11 pm

Здравейте.
Продавам на символични цени останали чарколя и остатъци от такива. Описвам всичко точно, защото някои от нещата стават само за части или ремонт. Намират се в кв.Княжево на София. Нямам време за срещи, ако някой иска или може да дойде или ще изпратя.

Корона за fox 36 - със стержен 1,5" , дължина ~20см. Здрави са. Сменях тази част, щото исках друг стержен. Има козметични забележки.
Цена : 15лв.

Водач E13. Водачът за веригата и плочката за закрепяне се продават. По спомен е за захват ICGN05
Цена: 10лв.

Ротор AVID G2CS 160mm. Захват с 6 болта. Ползван, прав. Минаван е с финна шкурка последно.
Цена: 10лв.

Ротор AVID G3CS 203mm. За 6 болта. Ползван, има криво и износване. Ако се изправи с машинка за изправяне има живот в него. Не е омазняван.
Цена: 10лв.

Касета SRAM 10ск. 11-36з. Не помня модела. Беше от по-леките. Почти няма износване, но има 2 счупени зъба. На петия и деветия венец броено от голям към малък.
Цена: 10лв.

Обтегач Shimano ZEE fr. Обтегача е със сменено средно рамо от Deore. Имаше някакво осукване в тялото инак е здрав. Ухото на снимката е декоративно :) Ролките на рамото са за смяна.
Цена 10лв.

Обтегач SRAM X7 за 9ск. Има осукване в тялото. За части...
Цена: 5лв.

Средно движение Truvativ Howitzer 68/ 72 . Проблема е в дясната чашка. Смачкана е от хамалско развиване. Всичко останало е здраво. Оста и лявата чашка са супер.
Цена: 20лв.

Корона от Rock Shox Tora. Корона със стеншъни и стержен. От старите модели. Здрави са, Стержена е около 22см. Има и остатъци от някакви части от вилката.
Цена 15лв.


>>> СНИМКИ <<<За връзка ми пишете или звъннете на о886 919298.
Предаване само в Княжево в София или по Еконт. Нямам възможност да се рразхождам .

Благодаря и успех.
~~~o)Ѣ(o~~~
Велоделия - заигравки с хвърчалници :spin:
Аватар
windv
 
Мнения: 1185
Рейтинг: 2000
Регистриран на: Нед Мар 16, 2008 12:28 pm

Назад към Продава - Други компоненти и комплекти

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Stefan_trekkie и 2 госта