Scott Voltage FR 20 2012

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 0 / 2

Модератор: Модератори в пазара

Правила на форума
Забележка: Това е съкратен вариант на Правилата на пазара - пълният текст можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=1653
В Пазара се предлагат и платени услуги, които дават повече възможности на потребителите. Подробности за тях можете да прочетете тук: viewtopic.php?f=10&t=178671

За един продукт или група продукти се прави една тема. Обявата трябва да е публикувана в подходящия форум. В пазара на МТБ-БГ могат да се публикуват само обяви за велосипеди, компоненти, велоекипировка и аксесоари. Обявата трябва да е написана на кирилица, грамотно, подредено и четливо.

Обявата трябва да има коректно заглавие. В него задължително се посочва вида и марката на продукта.

Обявата трябва да бъде написана като се следва задължителен шаблон, т.е. тя трябва да съдържа:
1.Продавам/Купувам/Заменям ......... (вид на продукта, марка и модел)
2.Коректно и пълно описание и състояние на продукта.
Когато има някакви недостатъци или проблеми с продукта, трябва да ги посочите - ако не го направите, това означава, че сте некоректен участник и може да ви бъдат наложени санкции, а носите и юридическа отговорност! В обявите Купувам може да се посочат желаните характеристики на продукта.
3.Местонахождение (населеното място, където се намира продуктът/купувачът).
4.Контакти.
5.Цена. При обявите "Продавам" задължително се посочва конкретна/реална цена в избрана от автора валута. При обяви "Купувам" може да се посочи ориентировъчната цена, която купувачът е готов да плати.
6.Снимки. Публикуването на една или повече реални снимки на продукта в обяви "Продавам" и "заменям" е задължително.
7.Ако предлагате продукт, който не е ваша собственост, това трябва да бъде изрично написано в обявата.
Всички изброени по-горе елементи на обявите са задължителни! При липса на някой от тях обявата ще бъде изтрита! Ако част от задължителното съдържание на обявата се съдържа в името на темата или в профила на автора (например в подписа му), той може да не го повтаря и в самата обява.

Никой не може да отговаря в обявата, дори и авторът, освен когато обявата вече не е актуална. В този случай авторът може да напише нов отговор в нея, указващ тази промяна.
Авторът може да редактира обявата си по всяко време. Ако обявата вече не е актуална, трябва да я докладвате, за да бъде изтрита. Отговори в обявата са позволени и при използване на платената услуга "Пазар+"
Можете да избутате обявата си най-отгоре едва след изтичане на 15 дни от публикуването й. Това става с функцията "избутай тема"/ bump topic, намираща се най-долу по средата на страницата, с дребен шрифт. Можете да избутате обявата си нагоре само веднъж. Това правило не важи при платената услуга "Пазар+".

Scott Voltage FR 20 2012

Мнениеот sixsixone_2000 » Съб Яну 13, 2018 7:52 pm

Здравейте :)
Продавам следното колелце Scott Voltage FR20 2012. Колелото е в напълно перфектно техничесто и външно състояние. Всеки запознат с тия скотчета знае, че не издават грам никакъв шум от страна на drivetrain-а. Цялото колело е със стоковите части като единственото сменено са гриповете, които са DMR Deathgrip Thin (карани няколко седмици). Купувано е от Англия и е карано много малко лятото само из града. Цената е 1900 лева с коментар за бързите. Намира се в Дупница и може да бъде видяно на място или да бъде изпратено по Еконт с опция преглед. Моля несериозни малки деца които нямат и 1/10 от парите да не ми пишат. За повече снимки при заинтересованост - лс. :)
НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ БАРТЕРИ !

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5AF46F9D

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=5AB4FE11
sixsixone_2000
 
Мнения: 27
Рейтинг: 1205
Регистриран на: Сря Ное 28, 2012 8:33 pm
Местоположение: Дупница

Назад към Продава - Велосипеди и рамки

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: kalin_1991, Petar_stoychev и 4 госта